Friday 21 June 2024

crostar_tkd@yahoo.com

Mostar Open 2018.

3.11.2018. smo u dvorani na Bijelom brijegu 10. jubilarni Mostar Open, međunarodni taekwondo turnir, koji je ove godine okupio 450 natjecatelja iz 7 država (BiH, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Albanija, Izrael i Portugal).

Na turniru su bile 3 discipline: borbe, forme i kick. Sudili su suci iz 3 države (BiH, Hrvatska, Crna Gora), a koristila se elektronska oprema Daedo. Svake godine na Mostar Open-u postoji neki novitet, pa su se tako ove godine u Mostaru, po prvi put u BiH, koristile elektronske kacige s vizirom, koje se koriste na velikim G1 turnirima u uzrastu kadeta. Glavni sudac turnira bio je Branko Stanić iz Fojnice.

Ceremonija otvaranja je počela u 9 sati, a turnir je ispred Sportskog saveza grada Mostara otvorila generalna tajnica saveza Mirjana Bošnjak. Natjecateljski dio je počeo u 9:30 i nastavio se do večernjih sati.

Klub domaćin je za sve natjecatelje pripremio veliki broj nagrada, pa su natjecatelji pored medalja i pehara u svim selekcijama dobili poklon paketić za osvojeno 1. mjesto, nagrađeni su najbolji borci u svim selekcijama, kao i treneri najboljih ekipa u ekipnom plasmanu. 

Najbolji natjecatelji turnira su:

-najbolji mlađi kadet A: Bledar Kasmi, Ulcinj

-najbolji mlađi kadet B: Dario Regoja, Forteca Korčula

-najbolji kadet: Luka Penavić, Cro Star Mostar

-najbolji junior: Faris Jusić, Bugojno

-najbolji dječak u kicku: Karlo Petrović, Poskok Posušje

 

-najbolja mlađa kadetkinja A: Darija Sučić, Buško blato

-najbolja mlađa kadetkinja B: Petra Gudelj, Imotski

-najbolja kadetkinja: Ivana Vuletić, Buško blato

-najbolja juniorka: Danica Kapulica, Buško blato

-najbolja djevojčica u kicku: Anamarija Miličević, Poskok Posušje

Naš klub je ostvario izvrstan rezultat. Osvojeno je oko 70 medalja i 6 ekipnih pehara pod vodstvom trenera: Klaudia Marić, Damir Šunjić, Miran Đorđevski, Boris Knezović, koji su vodili ekipu u borbama i formama, a Hrvoje i David Marijanović su vodili male Mostarce u disciplini kick za najmlađe i u borbama vrtićanaca. Luka Penavić iz Cro Stara proglašen je najboljim kadetom turnira.

Hvala svim medijima, koji su i ove godine pratili naš turnir. Hvala svim roditeljima i članovima kluba, koji su na neki način doprinijeli organizaciji našeg turnira, i naravno hvala svim sponzorima, koji su podržali naš turnir. To su: Sportski savez grada Mostara, Sportline, Podravka, Granum, Kraš, Central osiguranje, Delta security, Ataco, pekara Suncokret, Vinogradi Nuić, Šatori Zovko.

Sveukupni plasman Mostar Opena:

1.Forteca Korčula

2.Cro Star Mostar

3.Ulcinj

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1