Saturday 4 February 2023

crostar_tkd@yahoo.com

Fojnica Open 2021.

U subotu 30.10.2021. nastupili smo na Fojnica Openu 2021., na kojem je sudjelovalo oko 360 natjecatelja. Naš klub je predstavljalo 11 natjecatelja, koji su se s velikim brojem pobjeda izborili za 18 medalja i 3 pehara.

Zlato: Josip Bevanda, Iva Marić, Niko Krešić, Lea Krešić, Jakov Lucović.

Srebro: Marko Bošnjak (2 srebra), Sunčica Lasić, Lea Krešić, Luka Bošnjak, Marko Bevanda, Niko Krešić.

Bronca: Petra Bukvić, Jakov Lucović, Luka Bošnjak, Matej Šunjić, Iva Marić, Sunčica Lasić.

Ekipa je stvarno bila odlična i svi po redu zaslužuju veeeeeeeliku pohvalu. Imali smo puno pobjeda i u A i B klasi, pa smo samim tim i osvojili ovoliki broj medalja i pehara.

Posebno ćemo istaknuti kadeta Josipa Bevandu i mlađu kadetkinju Ivu Marić, koji su svoje borbe odlično odradili, i svoje zlatne medalje su osvojili s velikom nadmoći u odnosu na protivnike, izdominirali su svoje kategorije. Josip je čak radio i leteće tehnike s okretom. Šteta što nemamo slike ili video.

Od početnika posebne pohvale idu mlađem kadetu Marku Bošnjaku za dva srebra. On je tek bijeli pojas, i imao je 3 kola na borbama i 4 kola na kicku za šta treba puno snage i volje, jer je nastupao kroz cijeli dan, a na borbama je tako slušao i pokazao baš napredak.

Na kicku je Lea Krešić sva kola odradila odlično, ali u finalu je pokazala jaaaako puno truda, jer je u zadnjim sekundama uspjela prestići protivnicu i osvojiti zlato.

Josip Bevanda je 3. najbolji kadet turnira, Lea Krešić je 2. najbolja djevojčica na kicku, a Jakov Lucović 3. najbolji dječak na kicku.

Imamo ekipne plasmane u kadetima i na kicku, ali nažalost B klasa se nije zbrajala u ove ekipne rezultate, no pitali smo za rezultate, barem usmeno da dobijemo informaciju, te smo bili odlični i u mlađim kadetkinjama.

Treneri Klaudia Marić i Boris Knezović vodili su ekipu na turnir u Fojnicu.

Ekipa još jednom BRAVO za sve, sad se malo odmoriti i odmah nastavljamo idući vikend na Ilidži. 

Također trebamo istaknuti da je Lea Krešić imala rođendan na dan turnira, te je cijelu ekipu na turniru počastila svim i svačim, na čemu joj se zahvaljujemo, i naravno želimo joj sveeeeee najbolje za rođendan :-)

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1