Tuesday 28 November 2023

crostar_tkd@yahoo.com

Ilidža Open 2021.

6.11.2021. održan je veliki međunarodni taekwondo turnir Ilidža Open, na kojem je nastupilo oko 600 natjecatelja iz 3 države. Mi smo se uz veliki broj pobjeda izborili za 22 medalje, od čega čak 11 zlata, 3 srebra i 8 bronci, a osvojena su i 2 pehara za ekipni plasman.

Zlato: Iva Marić (2 zlata), Niko Krešić (2 zlata), Gabriel Ćeško, Marko Bevanda, Mate Bandić, Doris Zlomislić, Lea Krešić, Ana Grbešić, Iva Grbešić.

Srebro: Jelena Ćeško, Dominik Baković, Matej Dankić.

Bronca: Luka Bošnjak (2 bronce), Lea Krešić, Emanuel Naletilić, Filip Vidačak, Gabriel Ćeško, Marko Bošnjak, Jelena Ćeško.

Konkurencija je bila stvarno jaka i naši natjecatelji su znali imati po 4 borbe do zlata. Cijela ekipa zaslužuje veliku pohvalu.

Ostvaren je veliki broj pobjeda i bodova, pa smo pored 22 medalje izborili se i za 2 ekipna plasmana (vrtićanci i kick). 

Mlađe kadetkinje Iva Marić i Jelena Ćeško nastavljaju dominirati svojom kategorijom. Nakon što su eliminirale protivnice svaka sa svoje strane ždrijeba, susrele su se u finalu, te je Iva osvojila zlato a Jelena srebro. 

Onda naše zlatne sestre Iva i Ana Grbešić su nakon zlatnih medalja na nedavno održanom Prvenstvu Federacije BiH i Kupu BiH, i na Ilidži bile najbolje na formama.

Vrtićanci su opet pokazali da se bore ko veliki, te su Niko Krešić, Gabriel Ćeško i Marko Bevanda uvjerljivim pobjedama došli do zlata.

Konkurenciju smo pomeli i na kicku te su Iva Marić, Niko Krešić, Mate Bandić, Doris Zlomislić i Lea Krešić uz puno pobjeda došli do najsjajnije medalje. Nažalost nisu unosili bodove za kick, naš Niko je imao 4 kola, nitko nije imao 5 kola, pa je moguće da bi bio najbolji. Doris i Iva su imale po 3 kola, vjerojatno bi i one bile u vrhu. Sve naše kickiće moramo pohvaliti, jer su povećali broj bodova, bilo ih je užitak gledati i nevjerojatno je kako su brzo radili.

Nažalost nisu zbrajali uopće B kategoriju, tako da vjerujem da bismo i tu imali neki ekipni plasman.

Uglavnom bili smo drama dobri i u borbama, i na formama i na kicku. Sta reci drugo nego BRAVO DJECO :-)

Na Ilidži su još nastupili Josip Bevanda, Lara Baković i Barbara Lasić koji se ovaj put nisu uspjeli izboriti za medalju. I njima čestitamo na njihovom nastupu i trudu. Nije bitan poraz, bitno je naučiti iz poraza, slušati šta treneri govore, i nastaviti još bolje i jače na treningu. To je svakako formula za uspjeh.

Treneri Klaudia Marić i Boris Knezović vodili su ekipu na Ilidžu.

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1