Saturday 4 February 2023

crostar_tkd@yahoo.com

Poskok Kup 2022. - Posušje

U subotu 25.6.2022. nastupili smo u Posušju na Poskok Kupu 2022. na kojem je sudjelovalo oko 400 natjecatelja. Naša ekipa osvojila je 27 medalja, od toga 9 zlatnih, 8 srebrnih i 10 brončanih medalja. Osvojeno je još i 6 pehara, od toga 3 pehara za titulu najboljeg natjecatelja turnira i 3 pehara za ekipni plasman.

 

Zlato: Fran Ćavar, Matej Dankić, Matej Šunjić, Niko Krešić (2 zlata), Iva Marinčić, Jelena Ćeško, Petra Bukvić, Jakov Lucović.

Srebro: Gabriel Aleksandar Ćeško, Ivan Skoko, Ivano Ivanković, Jakov Lucović, Josip Bevanda, Iva Marić, Lea Krešić, Iva Marinčić.

Bronca: David Bevanda, Gabriel Aleksandar Ćeško, Slavko Marinčić (2 bronce), Doris Zlomislić, Iva Marić, Jelena Ćeško, Mia Drežnjak, Mia Ivanković, Petra Bukvić.

 

Titule najboljih natjecatelja turnira: 

-najbolji dječak u kicku – Niko Krešić

-najbolji kadet turnira – Matej Dankić

-najbolji vrtićanac turnira – Fran Ćavar

 

Nije za zanemariti i da je po statistici turnira Niko Krešić 3. najbolji vrtićanac turnira, a Fran Ćavar 4. najbolji vrtićanac turnira i to u konkurenciji oko 30 vrtićanaca. Petra Bukvić je 4. najbolja vrtićanka u konkurenciji oko 20 vrtićanki.

 

Ekipni plasmani:

-1. mjesto ekipno u kadetima

-1. mjesto ekipno u vrtićancima

-2. mjesto ekipno u kicku

 

Ekipu u Posušje vodili su treneri Klaudia Marić i Boris Knezović. Turnir je održan u Gradskoj dvorani na 4 borilišta s elektronskom opremom.

Naša ekipa je imala više nego odličan nastup. I dalje dominiramo određenim kategorijama što govori o kvaliteti naših natjecatelja. Na svakom turniru osvajamo i ekipne plasmane što je jako važno. U Posušju je nastupila jedna grupa naših početnika, koji su imali izvrstan nastup, tako da ćemo definitivno moći računati na njih i ubuduće. Neki su imali prvi nastup a neki drugi. Ovo je bio posljednji turnir u prvom dijelu sezone te sada nastavljamo s našim drugim klupskim aktivnostima.

Hvala roditeljima na lijepom druženju i hvala Nikinom i Leinom tati koji je ekipu počastio sladoledom. Hvala još jednom :-)

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1