Saturday 4 February 2023

crostar_tkd@yahoo.com

Čigra Open Zagreb 2022.

U subotu 8.10.2022. se u Zagrebu održao veliki međunarodni taekwondo turnir Čigra Open na kojem je nastupilo 750 natjecatelja u svim uzrasnim kategorijama iz 5 država (Slovenije, Slovačke, Češke, Bosne i Hercegovine, Hrvatske).

Naš klub ostvario je izvrsne rezultate i tako nastavlja nizati svoje uspjehe iz turnira u turnir. 10 naših natjecatelja su nastupili kao članovi tima Taekwondo saveza Federacije Bosne i Hercegovine te su se izborili za 14 medalja: 2 zlata, 6 srebra, 6 bronce.

Zlato: Iva Marić, Ivan Skoko

Srebro: Josip Bevanda, Matej Dankić, Lana Tikvić, Ana Drežnjak, Jelena Ćeško, Petra Bukvić

Bronca: Mia Drežnjak (2 bronce), Nikol Marić, Iva Marić, Jelena Ćeško, Petra Bukvić

Ekipa je bila odlična, motivacija na nivou te smo tako i ostvarili ovaj izvrstan rezultat. Želimo se zahvaliti Taekwondo savezu Federacije Bosne i Hercegovine koji je svim natjecateljima platio kotizaciju za ovaj turnir. I na nedavno održanom turniru u Crnoj Gori je savez platio kotizacije, te se na taj način smanjuju troškovi a samim tim se omogućava djeci da nastupe na ovako velikim turnirima.

U ekipnom plasmanu selekcija Federacije BiH na Čigra Limač kupu je zauzela 3. mjesto u kadetima, a u ekipnom plasmanu Čigra Openu osvojeno je 1. mjesto u kadetima, 2. mjesto u juniorima, 2. mjesto u seniorima. U sveukupnom ekipnom plasmanu u svim konkurencijama selekcija Federacije BiH je osvojila odlično 2. mjesto.

Naši natjecatelji su doprinijeli ekipnom plasmanu saveza. Ovo je bilo jedno dobro iskustvo za njih, vidio se pomak a motivacije i zalaganja nije nedostajalo.

Ekipu Cro Stara su u Zagreb vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović. Turnir se održao u Domu sportova na 8 borilišta s elektronskom opremom.

Iskoristili smo naš boravak u Zagrebu da podsjetimo Amazingu, bilo nam je baš predobro u trampolin centru i dobro nam je došlo razgibati se nakon puta. Ekipa se zabavila i odradila odlično turnir tako da smo prezadovoljni našim odlaskom u Zagreb.

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1