Sunday 21 July 2024

crostar_tkd@yahoo.com

Državno prvenstvo Mostar 2023.

U subotu 11.3.2023. nastupili smo na Državnom taekwondo prvenstvu za mlađe kadete, seniore i formaše. Državni prvaci postali su: Jelena Ćeško, Iva Marić i Iva Grbešić. Državni viceprvak je David Rezo, a treći u državi su Marin Pandža i Petra Bukvić. 

Naši državni prvaci su zaista pomeli konkurenciju u svojim kategorijama. Pokazali su puno napretka te puno volje i motivacije. Bilo je škakljivih situacija gdje smo izvukli borbu u zadnjoj sekundi borbe. Ovako veliki uspjeh će im definitivno biti vjetar u leđa za sve one turnire koji ih čekaju u idućim mjesecima. I ovo troje što su osvojili srebro i bronce su također imali odličan nastup te možemo biti prezadovoljni ostvarenim rezultatima.

Pored 6 osvojenih državnih medalja osvojen je i pehar za ekipno 3. mjesto u mlađim kadetkinjama. 

Podsjetimo se da je Iva Marić proglašena za najbolju mlađu kadetkinju kluba za 2022. godinu dok je Marin Pandža bio najbolji senior. Oni i ove godine nastavljaju nizati uspjehe a državno prvenstvo je najvažniji turnir za pokazati kvalitetu u Bosni i Hercegovini.

Ovo državno prvenstvo je održano u Mostaru a sudjelovalo je oko 250 seniora, mlađih kadeta i formaša. Drugi dio državnog prvenstva će se održati za 15 dana a Zenica će tad ugostiti kadete i juniore. Državno prvenstvo se održalo u dvorani na Bijelom brijegu na 4 borilišta uz elektronsku opremu Daedo. Organizacija je mogla biti i bolja. Forme su počele tek nakon stanke a onda su bile podijeljene na dva borilišta pa su na jednom borilištu forme sudila 3 suca a na drugom borilištu samo dva. 

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1