Friday 21 June 2024

crostar_tkd@yahoo.com

Family kick 2023.

U četvrtak 29.6.2023. smo u našoj klupskoj dvorani održali Family kick 2023. na kojem je nastupilo oko 60 roditelja i djece. Natjecanje se sastojalo od zabavnih poligona i od natjecanja u kicku.

Ovakva druženja s roditeljima imali smo i prije. Ovaj put smo očekivali manji odaziv jer su već počeli godišnji odmori ali oko 60 roditelja i djece je nastupilo pa je to bio pravi turnir. Ekipe su se sastojale od djeteta sa svojim roditeljem a ždrijebanje parova smo uradili tako što su djeca vrtila kolo sreće.

Nakon skupljanja bodova u poligonima i natjecanja u kicku rezultat je bio sljedeći:

1. mjesto Niko Krešić s tatom

2. mjesto Marko Bevanda s tatom

3. mjesto Petar Šimun Zovko s mamom

3. mjesto David Cvitković s tatom.

Pored ovih spomenutih pobjednika i svi ostali koji su nastupili dobili su medalju za sudjelovanje kao uspomenu na ovo druženje.

Ovakvim aktivnostima želimo potaknuti sve, i djecu i njihove roditelje, na zdrav način života i naravno usaditi im ljubav prema sportu i općenito tjelovježbi. Zato u našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle, koja nije samo za roditelje kluba ali roditelji imaju mogućnost trenirati u istom terminu sa svojom djecom a imaju i veliku pogodnost prilikom plaćanja.

U sklopu klupskih aktivnosti usmjerenih na zdrav način života treneri kluba su nedavno organizirali predavanje o zdravoj prehrani koje je u klupskim prostorijama održala nutricionistica Nevena Pandža. 

Tijekom kratkog ljetnog raspusta naš klub svake godine organizira zabavne aktivnosti s kojima želi potaknuti članove kluba i njihove roditelje da provedu što više vremena u prirodi a što manje uz mobitele.

Naš trener Teo Jergović je aktivni planinar pa nam on tijekom ljeta organizira planinarenje na rutama koje su prilagođene i onima koji nisu u najboljoj kondiciji. Pored toga svako ljeto idemo na kanu turu na Trebižat a imamo i još drugih planiranih aktivnosti.

Rekreacija za odrasle se prošli tjedan raspustila na ljetni raspust ali treninzi za djecu i dalje traju. Pored planiranih turnira klub će organizirati i polaganje za učeničke pojaseve.

 

Upis --- trenirajte s nama

 • Grupa za naše male članove +

  Taekwondo klinci je vesela dječja grupa, koja uspješno okuplja malu djecu u našem klubu još od 2005. godine. Read More
 • 1

 • WTF Taekwondo +

  Malo o taekwondo-u... Read More
 • 1
 • Rekreacija za odrasle +

  U našem klubu nudimo i rekreaciju za odrasle. Ovo nije samo grupa za roditelje, nego i za sve odrasle, koji Read More
 • 1
 • Naše druge klupske aktivnosti +

  Potičemo i druge sposobnosti naših članova Read More
 • 1